Omdat ik nogal eens depressief was in mijn leven heb ik op een gegeven moment hulp gezocht. Eerst ben ik aan zes mensen gaan vragen (die ik bewonderde) hoe ze het leven leefden. Dat waren mooie gesprekken. Ik leerde er vooral van dat persoonlijke groei hun hielp. (en dat lang niet iedereen zo gelukkig was als ik dacht)

Ik kreeg daarna een paar keer te horen: ‘kom nog eens, het was zo fijn om over wezenlijke dingen te praten met jou!”

Omdat ik het traject in gegaan ben van persoonlijke groei heb ik ook ontdekt hoe fijn het is om dit door te geven. Als ik kan groeien kan jij het ook! Ik heb verschillende methodes ontdekt om beter met mijzelf en de wereld om te kunnen gaan.

Eerst heb ik een opleiding voor het ondersteunen en begeleiden van persoonlijke ontwikkeling gevolgd en afgerond. Op weg naar: koopvrouw van geestelijke goederen.

Graag deel ik wat ik de afgelopen jaren heb geleerd. Door het volgen van de opleidingen en de cursussen begrijp ik het leven en mijzelf beter. Dat was niet gebeurd als ik die methodes en kennis niet had vergaard. Veel heb ik geleerd in een groep. Dar leerde ik makkelijker en daar was vaak herkenning. Ik heb daar geleerd en ervaren dat er eenvoudige handvatten zijn om jezelf beter te leren kennen. Daardoor werd mijn leven makkelijker en vrolijker.
Deze kennis ga ik delen zodat meer mensen steeds meer worden zoals ze bedoeld zijn. Zichzelf.

Als trainer en coach geef ik nu diverse cursussen en trainingen voor zowel particulieren en bedrijven. Daarnaast heb ik een praktijk aan huis voor één op één begeleiding.

Ik ben helderziend en helderwetend. Zelf noemt ze het liever waarnemen op een andere manier.  Ik zie en weet vaak feiten en gebeurtenissen die voor anderen onzichtbaar (b)lijken te zijn. Vaak gaat het daarbij om betekenisvolle toevallen die verheldering geven voor de persoon waar het om gaat. Dit gebruik ik als een hulpmiddel.

Ze noemen me een lichtmens, ik weet me verbonden met een groter licht. Ieder mens heeft dit in zich, en dit wordt vaak gehinderd door blokkades. Graag ondersteun ik je door je blokkades te zien en te ontmantelen, daardoor kun je je donkere delen terug brengen naar het licht. Door er met mijn met hart en hoofd naar te kijken en aan te werken, wordt je een harmonieus geheel. Je vind je levenskracht terug en je leert (weer) van daaruit te leven. Je komt in balans en je leven wordt een stuk leuker.

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

You must be logged in to post a comment.