Coaching

Ik help jou als ondernemer om persoonlijk, dus ook zakelijk te groeien en te werken met meer plezier.

Ik leer je omgaan met de angsten (help, ik heb geen klanten) of belemmerende ervaringen (het lukte de vorige keer niet).

We werken aan en kijken naar jou kwaliteiten, jouw lol in je leven en dat je weet hoe jij in elkaar zit.

Je krijgt zicht op je mogelijkheden omdat de blokkades verdwijnen en je kunt steeds meer vanuit je eigenheid leven en werken.

JIJ bent toch je bedrijf? Dus wie en wat JIJ bent is belangrijk.

Leer jezelf kennen waardoor je in je werk en privéleven écht het verschil kan maken op de eigen unieke wijze die bij JOU past.

Als coach sta ik naast je en zal je uitnodigen om jezelf te onderzoeken en steeds inspireren om een volgende, gewenste stap te nemen. Op weg naar ‘beter’. Het is serieus en hard werken, en ook plezier hebben.

De methodes waar ik mee werk kun je hier vinden.

ZP of ZZP / zakelijk

Zelfstandige Professional zijn is meestal leuk. En soms niet. Ik help je met je focus, en het belangrijke: de gevoels kant.

Particulier/ privé

De één op één gesprekken zijn verhelderend en geven je inzicht in hoe je het leven nu leeft.

Door de reden van onzekerheid te achterhalen kun je weken aan zekerheid. Door coaching in combinatie met N.E.I. komen we er snel achter. Het is een traject.

Pleasen heeft veel gevolgen voor je eigenheid. Je kunt en mag hier onderzoek doen en steeds meer je eigen keuzes gaan maken. Ik help je.

Burn – out. Opgebrand. We onderzoeken samen waar je je vuur bent kwijtgeraakt en wat je gaat helpen om weer te vlammen.

Als je gebrek aan assertiviteit hebt en je hebt er last van dan kunnen we de kwaliteiten van jou helpen om ‘naar voren te laten komen’ waardoor je je krachtig gaat voelen en pittiger, voller in het leven kunt staan.

Ik leer je om te gaan met piekeren en stress. Je gaat een nieuw leven beginnen als je het piekeren in de hand krijgt. En dat gaat lukken!

Herken je dit?

ZP / ZZP / zakelijk

Als zelfstandige of werknemer heb je talenten en kwaliteiten om iets ‘neer te zetten’. En soms lukt het niet of loop je je eigen negatieve gedachten achterna. De lol gaat er af en bv. angst speelt op.

Wat kan er spelen:

perfectionisme
pleasen
stress
geen keuzes kunnen maken
piekeren
opgebrand zijn
gebrek aan zelfvertrouwen
onzekerheid.
angst voor te weinig opdrachten

Door te investeren in jezelf neem je de leiding en de verantwoordelijkheid over je werk en je leven. Innerlijke stevigheid maakt dat je opener en meer ontspannen in het leven kunt staan en met de stroom kan meebewegen. Als coach sta ik naast je, we onderzoeken, doen het samen en toch doe je het zelf. Het is niet alleen serieus en hard werken, maar ook plezier hebben en ontspannen.

Angst had me in de greep. Nu weet ik hoe ik daar mee om kan gaan. Wat een opluchting.
John

Je basis wankelt en je bent het je bewust. We gaan onderzoeken hoe je (weer) zelf aan het roer van je leven kunt staan. In de coaching leer je de kwaliteit van het leven te verbeteren via een combinatie van (emotioneel) lichaamswerk en westerse cognitieve therapie. Het werkt. Door te investeren in jezelf neem je verantwoordelijkheid en leiding over je leven vanuit wie je bent.

Particulier

Thema’s die ter tafel komen tijdens coaching zijn o.a gebrek aan assertiviteit, pleasen, stress, geen keuzes kunnen maken, piekeren, opgebrand zijn, gebrek aan zelfvertrouwen. Verschillende redenen zijn de oorzaak. Wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt gaan we aan, in plaats van dat je slachtoffer bent van je verleden, je emoties of je omgeving. Ook jij kan het.

Deze ontdekkingstocht doe je wel zelf, maar niet alleen.

Als coach sta ik naast je en zal je steeds weer uitnodigen om jezelf te onderzoeken en een volgende stap te nemen. Het gaat lukken dat je weer weet waar het jou om gaat, waar jij energie en voldoening van krijgt en zo ook gaat handelen en leven.
'Had ik dit maar eerder gedaan.'
Joke, Annie, Sjoukje, Anita, Helma...........

1 Comment

on Coaching.

Leave a Comment

Your feedback is valuable for us. Your email will not be published.

You must be logged in to post a comment.